10 weken en 4 dagen

Vandaag ben ik 10 weken en 4 dagen zwanger. Al voordat ik wist dat ik zwanger was had ik last van mijn onderbuik. Vanaf dat ik ongeveer 6 weken zwanger was had ik een algeheel “blegh,bah,pff” gevoel, Ik was niet misselijk maar voelde me ook niet echt lekker. Ik had ook totaal geen eetlust overdag, ik at om overeind te blijven staan. ’s Avonds (rond 8 uur) kreeg ik wel trek dus kreeg ik toch genoeg binnen. Ik herken dit helemaal niet van de zwangerschap van Marijn, toen had ik alleen maar honger, honger,honger. Sinds een week ongeveer is de eetlust weer terug. Ik kan weer normaal eten, wat erg fijn is.
Een ander kwaaltje, wat ik wel herken, is dat vlees niet smaakt. Gehakt of speklapjes gaat wel, maar bijna al het ander vlees smaakt niet en ruikt bij voorbaat al erg vies. Op zich niet zo heel erg allemaal, de rest van het eten smaakt me prima.
Het laatste kwaaltje is tevens ook de meest vervelende. MOE!! Ik ben moe als ik opsta en nog steeds moe als ik weer naar bed ga. ’s Middags ga ik regelmatig slapen, maar ook dat helpt niet. Ik hoop dat dit een kwaaltje is dat snel over gaat, want ik krijg helemaal niks uit mijn handen. Ik heb nergens puf voor en ook eigenlijk nergens zin in. Maar ook dit zal ongetwijfeld over zijn tegen de tijd dat Puk 12 jaar oud is….

Buiten alle kwaaltjes gaat het goed. Ik heb geen bloedverlies meer gehad, wat een hele opluchting is. M’n buik is al flink aan het groeien, ik kan mijn broeken niet meer aan. Ik heb de positiekleding dus maar voor de dag gehaald zodat ik dat weer aan kan trekken.

Verder is er op dit moment weinig te vertellen, alles gaat z’n gangetje gelukkig!

Birgit

Ik ben Birgit, 39 jaar jong en getrouwd met Bob. Stay at home mom, maar dat is drukker dan het het klinkt. Creatief bezig zijn en boeken lezen zijn mijn grootste hobbies.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie