14 weken

De eerste 14 weken zijn voorbij! Dat betekent dat het eerste trimester voorbij is, dat de kans op een miskraam nog maar heel klein is, dat ik weer naar de sauna mag, dat de meeste kwaaltjes verdwenen zijn, dat we nu echt plannen kunnen maken en dingen aan kunnen schaffen en dat we “nog maar” 26 weken te gaan hebben.
De eerste grote aanschaf hebben we een paar weken geleden al gedaan. We hebben via marktplaats een duo-inzet gekocht voor de kinderwagen. We kunnen het onderstel gebruiken dat we al hebben en klikken daar de duo-seat op. Lekker makkelijk en niet nog een grote kinderwagen in de gang.
Afgelopen vrijdag ben ik met mijn moeder naar Prenatal in Eindhoven geweest, daar zit een hele grote, en daar heb ik het eerste pakje voor Puk gekregen. Superschattig en klein, maat 50. Ik heb de kleertjes van Marijn in maat 50 nog allemaal en een aantal is geschikt voor zowel een jongen als een meisje. Maar iets nieuws voor Puk is ook wel erg leuk.
Via marktplaats zijn we nu in onderhandeling over een wieg die we erg mooi vinden, hopelijk gaat dat lukken.
Ook de babykamer kunnen we de komende tijd aan gaan pakken. Allereerst moet de kast weg die op deze kamer staat. Daarna moeten de muren opnieuw wit gemaakt worden en 1 muur wordt behangen. Daarna gaan we gordijnen uitkiezen. Als we (hopelijk 1 december) weten of het een jongen of een meisje is, kunnen we de aankleding van de kamer gaan bedenken.
We hebben niet zoveel werk als bij Marijn, maar toch nog genoeg te doen.

En wat er in de komende tijd ook zeker gaat gebeuren is een bezoekje aan de sauna!! Daar heb ik echt zin in en nu kan het ook weer. Als Simone terug is van haar safari reis, en mama weer op de been is, gaan Simone en ik een hele woensdag naar de sauna. Ik verheug me er nu al op.

Birgit

Ik ben Birgit, 39 jaar jong en getrouwd met Bob. Stay at home mom, maar dat is drukker dan het het klinkt. Creatief bezig zijn en boeken lezen zijn mijn grootste hobbies.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie