“Maar je krijgt er wel heel veel voor terug”

maarjekrijgt-ragasRuim een half jaar geleden heb ik het boek gekregen en nu eindelijk de tijd genomen om het te lezen: “Maar je krijgt er wel heel veel voor terug” van Bastiaan Ragas.

Het boek leest makkelijk weg, zit vol met grappige en herkenbare anekdotes en geeft een humoristische kijk op ouderschap. Het meeste moet je met een grote korrel zout nemen, maar een kern van waarheid zit er in.

Dat het leven van Bastiaan en zijn vrouw heel anders is dan dat van ons maakt het leuk om te lezen maar soms ook wat onrealistisch. Desalnietemin is het leuk om een boek te lezen vanuit het oogpunt van een vader. Mannen denken nu eenmaal anders dan vrouwen en ook in dit boek komt dat duidelijk naar voren.

Het ouderschap wordt niet opgehemeld, de minder leuke kanten komen uitgebreid aan bod. Toch komt in het boek duidelijk naar voren hoeveel Bastiaan Ragas van zijn kinderen houdt en hoe hij (de meeste tijd) geniet van het ouderschap.

Zeker als je kinderen hebt is dit een leuk boek om te lezen.

Birgit

Ik ben Birgit, 39 jaar jong en getrouwd met Bob. Stay at home mom, maar dat is drukker dan het het klinkt. Creatief bezig zijn en boeken lezen zijn mijn grootste hobbies.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie