Opruimen

Het voorjaar is aangebroken, dan beginnen de kriebels bij mij. De opruimkriebels welteverstaan.

Het hele huis wordt opgeruimd, van de zolder tot en met de trapkast. Alles zoek ik uit, wat kan weg en wat mag blijven. Een heerlijk gevoel als alles weer opgeruimd is, maar helaas duurt dat nog even. Waar ik vroeger twee dagen flink door het huis rende, ben ik nu weken bezig. Iedere dag doe ik een beetje. Het gevolg is dat er weinig te zien is van een opruiming, het lijkt meer op een ontploffing.
De hele bovenverdieping en zolder staan op z’n kop en voorlopig wordt dat niet anders. Gelukkig is het in mijn hoofd opgeruimd, dus het gaat goed komen.

Ook in mijn lijf is opruiming gehouden. Om de vier weken ga ik naar de voetreflextherapeute. Ik ben daar naar toegegaan op aanraden van mijn fysiotherapeute. Nadat ik eenmaal geweest was wilde ik iedere week wel weer opnieuw. Helaas past dat niet binnen het financiƫle plaatje, dus ga ik eens per vier weken. Gisterenavond was ik er weer en ik gaf aan dat mijn darmen de laatste tijd zo aan het rommelen zijn en dat ik een opgezette buik heb. Daar wist ze wel raad mee en dat heb ik geweten!
Ik heb de hele avond en bijna de hele nacht verschrikkelijke krampen in mijn buik gehad. Ik ben vaak naar de wc geweest en ik heb ontzettend gezweet. Het lijkt me dat mijn lichaam nu wel weer ontdaan is van afvalstoffen. Mijn darmen doen nu nog wel flink zeer, maar de opgezette buik is al een stuk minder.

Heerlijk als het weer voorjaar is!

Birgit

Ik ben Birgit, 39 jaar jong en getrouwd met Bob. Stay at home mom, maar dat is drukker dan het het klinkt. Creatief bezig zijn en boeken lezen zijn mijn grootste hobbies.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie