Trubbles

Een tijd lang ging het goed met Marijn, niet meer om de haverklap verkouden en geen verhoging meer. Tot 3 weken geleden dat we op vakantie waren en hij begon te snotteren en niet fit was. Twee weken geleden heeft hij een antibiotica kuur gehad voor een oorontsteking. Dat leek te helpen, maar snel nadat de kuur was afgelopen begon het gemopper ook weer En nu had hij ook weer verhoging. Tijd voor een nieuwe afspraak bij de huisarts. Daar zijn we vandaag geweest. Dr. Persoon kon niks zien aan het oor, maar dacht dat de ontsteking misschien nog net niet helemaal weg was. Marijn heeft nu anti-biotica druppels gekregen en moet nog 5 dagen neusspray gebruiken. Over een week moet het echt over zijn, anders krijgen we een verwijzing voor de kno-arts. Ook krijgen we die verwijzing als Marijn voor het einde van de zomer nog een oorontsteking krijgt. Hij heeft nu 3 keer een ontsteking gehad, waarvan de laatste in november en dan nu dus weer. Dat is acceptabel voor een kind van zijn leeftijd, maar het moet niet meer worden.
Hopelijk slaan de druppels aan en hoeven we niet naar de kno-arts, we hebben wel genoeg artsen gezien sinds de geboorte van Marijn!

Birgit

Ik ben Birgit, 39 jaar jong en getrouwd met Bob. Stay at home mom, maar dat is drukker dan het het klinkt. Creatief bezig zijn en boeken lezen zijn mijn grootste hobbies.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie