Nieuwe avonturen van Teddy

IMAG0441Het is alweer een week geleden dat jullie kennis hebben gemaakt met Teddy. Helaas heeft hij het daarna ERG druk gehad, net als wij. Ik heb dus niet eerder kunnen schrijven over zijn belevenissen… Hij heeft flink meegeholpen bij het in orde maken van alle benodigde documenten en briefings, wat erg hectisch was! Echter, het stof begint neer te dwarrelen dus ik heb wat meer tijd om te schrijven!

IMAG0442Het is goed om te weten dat Teddy huishoudelijk ingesteld is. Zo kan hij goed helpen bij de was, serveert hij ons het ontbijt en zorgt hij ’s avonds ook voor de notulen van de vergadering met een drankje erbij. Bij het wassen heeft hij eerst een poging gedaan in de badkuip, maar dan duurt het bijna twee dagen voor je was droog is. De tweede ronde (met een groot gedeelte van de was van de eerste ronde) werd daarom gedaan in de wasserette op de basis.

IMAG0448De voorbereidingen hier vergen lange dagen, ik heb sinds vorige week donderdag zo’n 87 uur gewerkt… Gelukkig helpt Teddy ons er goed doorheen. Als wij ’s avonds vermoeid in het hotel aankomen zorgt hij voor een broodje met ham, aangevuld met aardbeiden en cola light. Daarna kunnen wij zo het bedje in en een beetje rust pakken.

Teddy zorgt goed voor ons!

Wasmiddel erbij En wachten maarTeddy doet de was Notulen nemen met een drankje

Bob

Ik ben de man van Birgit, papa van Marijn en Tijmen en sinds kort een dertiger. Ik werk voor de Koninklijke Luchtmacht, waar ik iets met veiligheid doe. Mijn werk heeft ons gezin naar de Verenigde Staten gebracht, waar wij in Californië wonen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie